Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Allt fler bryr sig om djuren i Västerås

Djurens Rätt, Sveriges största djurskydds- och djurrättsorganisation, ökar sitt medlemsantal i Västerås – Hallstahammar – Surahammar med nästan 12 %. Organisationen i stort har ökat med 33 % under de senaste fem åren och djurrätt och veganism är frågor som engagerar över hela landet.

Under det gångna året växte Djurens Rätt totalt med omkring 2 600 medlemmar och vid årsskiftet 2016-2017 landade medlemssiffran på 42 478 medlemmar.

– Det är så kul att se att vi växer i och omkring Västerås. Varje ny medlem vi får gör att vår röst för djuren blir starkare. Här i Västerås – Hallstahammar – Surahammar har vi en aktiv lokalavdelning som erbjuder möjligheten att som medlem engagera sig tillsammans med andra för att förändra för djuren. Tillsammans jobbar vi för att djur ska respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv, säger Gunnel Söderback, ordförande för Djurens Rätt Västerås-Hallstahammar-Surahammar.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *